Skupina Flamin Avto

Skupina Flamin Avto

Skupina Flamin Avto združuje vsa podjetja znotraj sistema Flamin Holding, ki vam nudijo avtomobilistične usluge, torej od prodaje novih in rabljenih vozil, servisa za vsa vozila, nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila do registracije in zavarovanja vseh vrst vozil.

Podjetje Flamin Avto d.o.o. je bilo ustanovljeno avgusta 2005 in je prvotno delovalo kot celovit program ponude rabljenih vozil – FLAMIN AVTO Rabljena vozila.

V letu 2009 se je glede na spremembe na avtomobilističnem trgu in glede na potrebo zadostitve zahtev in želja strank prestrukturiralo v skupino in pod seboj združilo vseh 6 avtohiš znotraj sistema Flamin Holding in podjetje RDO d.o.o, ki s svojo široko ponudbo originalnih in originalom enakovrednih nadomestnih delov in dodatne opreme, dopolnjuje celostno ponudbo avtomobilističnih storitev skupine Flamin Avto.

 
 
 
 
 
 

Flamin avto združuje vse povezano z avtomobili na enem mestu - pooblaščeno prodajo in servis vozil, upravne postopke, zavarovanja vozil. Prodajne aktivnosti so po podjetjih usklajene s komercialnimi politikami znamk, ki jih zastopamo (Opel, Peugeot, Citroën, Suzuki, Kia) kot tudi z aktivnostmi vezanimi na druge znamk vozil (rabljena vozila, neodvisno servisiranje)

 

Pomen pojma “flamin”

Flamin je simbol duhovnega plamena v človeku in družbi in je kot tak tudi simbol našega poslovnega sistema. Navdihuje in bogati ga miselnost, da so vse vrline  posameznikov v njem povezane, iz česar izvira tudi njegova moč. Spodbuda za vsakega od zaposlenih je razvijanje svojih najboljših sposobnostih ter krepitev lastne ustvarjalnosti, kar povečuje ugled tako posameznika kot podjetja. Naša odgovornost do okolja in družbe je vpeta v procese izpolnjevanja in nadgrajevanja standardov kakovosti. Trajnostni razvoj temelji na vrednotah, ki zagotavljajo izboljšanje konkurenčnosti in optimalno rast poslovanja, razvoj skupnosti, déležnikov in vsakega posameznika.

 

Naše poslanstvo

Odličnost v vsem kar počnemo, v skrbi za vse deležnike…DANES, da se bodo JUTRI vrnili

 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.